BIJ DAVID

Recentebeoordeling


4 sterren uit 176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bij David. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 13:01 Niestety połowa frytek do wyrzucenia, spalone,twarde. Hamburger bardzo dobry.
14 jul 2024 om 20:27 Patat was niet warm/slap Frikandel speciaal zat amper saus op. Berenhap met pindasaus besteld saus moesten wij zoeken zo weinig. Het was niet top zeker niet als je voor 3 pers €30 betaald Als wel optijd bezorgd
8 jul 2024 om 7:22 Lekker, maar wel ruim 40 minuten te laat terwijl ik erg dichtbij woon.
8 jul 2024 om 6:58 Goeie patatten!!
1 jul 2024 om 22:16 Heerlijk gegeten! Snelle bezorging van het eten en heerlijk knapperige patat. Ook de hamburgers waren heerlijk! Hier gaan we zeker nog een keer bestellen.
30 jun 2024 om 20:46 Lekker gegeten, de burger deluxe is aan te raden. Eten kwam binnen een halfuurtje en nog warm.
28 jun 2024 om 22:46 We hoefden niet lang te wachten op de bezorging en het eten was heerlijk! Hier gaan we zeker vaker bestellen.
28 jun 2024 om 21:47 Geweldig gegeten! De burgers waren sappig en de friet heerlijk knapperig. Absoluut voor herhaling vatbaar!
25 jun 2024 om 21:06 Eten was gewoon goed hoor! Toch een beetje jammer een grote patat met een mini portie saus. Zelfde portie die de ook bestelde kleine patat kreeg. Helaas waren van alle sauzen de dekseltjes open. Dus de helft van de saus lag in het zakje.
23 jun 2024 om 21:31 Patat was vandaag niet zoals normaal. En half uur later dan aangegeven. Het was druk, maar de app geeft dan wel aan dat ze al onderweg zijn. Volgende keer weer beter zoals we gewend zijn.
22 jun 2024 om 8:22 70 minuten bezorgtijden.. Oude, bruine patat en alles koud..
20 jun 2024 om 20:26 Bestelling klopte niet, eten was lauw. Lijkt wel of alle snackbars in Ermelo niet normaal een bestelling kunnen maken want bij de concurrenten is het net zo triest gesteld